Få styr på dine administrative processer

-         og spar både tid og penge!

 

DinFokusPartner hjælper virksomheder med at optimere deres administration ved at gennemgå vaner, processer og selve økonomisystemet for at finde måder at gøre tingene bedre på. Mange virksomheder arbejder seriøst med deres økonomi, men en stor del af dem kan alligevel nemt optimere deres administration og processerne omkring deres økonomi. En sådan optimering vil næsten altid betyde sparet tid, lavere omkostninger og et bedre overblik.

Det kan med andre ord næsten altid betale sig at få hjælp til at optimere virksomhedens administrative processer.  

 

Bruger I jeres økonomisystem optimalt?

Jeres virksomhed har sikkert allerede investeret i et økonomiprogram, så der er styr på debet og kredit? Men har I tænkt på, om det måske kunne gøres bedre? Mere effektivt? For det er ganske enkelt ikke nok at bogføre løbende og så sende regnskabet til revisor en gang om året. På den måde går du glip af alt for mange penge, som du kan hente ved at optimere dine processer hen over året og få styr på nøgletal m.m.

 

Professionel hjælp til selvhjælp

DinFokusPartner tilbyder dig et professionelt gennemsyn af virksomhedens administrative processer, så I bliver bedre klædt på til at bruge økonomisystemet, bl.a. til at trække nøgletal ud, se balancen hver måned og få et overblik over, hvordan I bedst muligt kan styre likviditet bl.a. gennem kontrol af debitorer og kreditorer, skat, moms, løn osv. Alene ved at blive bedre til at styre f.eks. virksomhedens cash flow kan I spare en masse af de dyre renter til banken.  

 

Optimering betyder bare mere effektiv

Vi kalder det som nævnt hjælp til selvhjælp, for DinFokusPartner skal ikke være en ny omkostning for din virksomhed, men blot en målrettet hjælp til at optimere nogle processer og vaner, så du både kan spare tid og penge. Efter en kort gennemgang vil du have et bedre overblik, du kan spare tid og i sidste ende kan du også spare penge på de dyre revisortimer, fordi der ganske enkelt er bedre styr på tingene, når du afleverer regnskabet. En optimering vil også klæde jer bedre på til møderne med banken.   

 

Nyt økonomisystem

DinFokusPartner kan også hjælpe dig, hvis du overvejer nyt økonomisystem. Vi er helt uafhængige, så vi kan vurdere dit behov og anbefale det rigtige økonomisystem, så du får mest muligt for dine penge. Vi kan herefter også tilbyde at sætte jer i gang med systemet og allerede fra start på styr på arbejdsgange og processer. På den måde bliver I optimeret og effektive fra dag 1.

 

Skal vi mødes?

Ring til DinFokusPartner på tlf. 2844 2508 og få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få overblik og spare penge.